Patron håndpumpe

Patron håndpumpe
Produktdetaljer

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd er en af de førende Kina patron hånd pumpeproducenter og leverandører i Kina, velkommen til køb eller engros tilpassede bulk patron håndpumpe fra vores fabrik.

Patron håndpumpe er patron stil, drives af pumpe håndtag forbundet med huset. Pumpe håndtag er tilgængelig gratis flytbare eller lukket til patronen hånd pumpe. Høj hydraulisk tryk og flow er lavet af håndtag pumpe, pres spænder fra 0Mpa til 25Mpa, med flow op 20cc i pr. takt. Et håndtag slagtilfælde skubbe vil fylde pumpen og den modsatte retning slagtilfælde udledninger hydraulikvæske, de hydrauliske strømme fra 1 port til 2 port og check fra 2 til 1 modtryk. Finotek patron håndpumpe er fordel af lavere lække holding, og længere tryk at holde og let operation.

Finotek patron håndpumpe er designet til højere krævende og pålidelig arbejds krav industrielle applikationer. De vigtigste dele af kontakt afsnit er meget præcision forarbejdning, passer og hærdet for længere service som. Montering af patron håndpumpe fås med rotation af 360˚ og ingen begrænsninger. Normal sæler er Buna Nielsen som grundlæggende O-ring, herunder også Teflon, Viton for valgfri.

Specifikationer for patron håndpumpe:

Magt: af hydraulikolie

Mærke: Finotek eller OEM

Max. Drift tryk: 21Mpa

Flow (pr. slagtilfælde cyklus): 10cc / pr. takt, eller valgfri

Installation position: gevind forbindelse, ingen base til fast stilling

Patron hånd pumpe hulrum: størrelse 10-2

Media temperatur: -30 til +80 (° C) for NBR O-ringe

Anbefalede Medium filtrering: ISO 4406 Standard, renlighed klasse: 20/18/15


Undersøgelse