Hånd hydraulisk pumpe

Hånd hydraulisk pumpe
Produktdetaljer

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd er en af de førende Kina hånd hydraulisk pumpeproducenter og leverandører i Kina, velkommen til at købe eller engros tilpassede bulk hånd hydrauliske pumper fra vores fabrik.

Hånd hydraulisk pumpe funktioner høj hydraulisk tryk, hurtig oprettelse af pres med portabilitet og let hånd pumpe. Der er mange valg af slagtilfælde hånd hydraulisk pumpe gør det nemt at finde den mest effektive effekt til små hydrauliske system. Udformningen af hydrauliske håndpumpe er for kompakt hydraulik motor til at tilbyde indledende magt til akut formål, men dens store hydrauliske flow kapacitet magt giver en bred af hydrauliske cylindre og værktøjer.

Finotek hånd hydraulisk pumpe serie er hånd drevet og returnere let gengældelse, for at generere høje pres i det lukkede hydrauliske system, mens ingen strømkilde er fastsat. Presset vil øge samtidig håndtag pumpning gør området forholdet mellem den store diameter hånd drevet stempel tilslutte direkte til mindre diameter flydende stempel. Denne type af hånd hydraulisk pumpe er fastgjort med faste base at holde dens fast holdning.

Specifikationer for hånd hydraulisk pumpe:

Magt: af hydraulikolie

Mærke: Finotek eller OEM

Max. Drift tryk: 21Mpa

Flow (pr. slagtilfælde cyklus): 4-18cc/per slagtilfælde, eller valgfri

Installation position: gevind forbindelse med solid base til fast stilling

Patron hånd pumpe hulrum: størrelse 10-2

Media temperatur: -30 til +80 (° C) for NBR O-ringe

Anbefalede Medium filtrering: ISO 4406 Standard, renlighed klasse: 20/18/15


Undersøgelse