Hydraulisk Manifold

Hydraulisk Manifold
Produktdetaljer

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd er en af de førende Kina hydraulisk mangfoldige producenter og leverandører i Kina, velkommen til køb eller engros tilpassede bulk hydraulisk manifold fra vores fabrik.

Hydraulisk manifold er fremstillet af aluminium eller stål materialer til hydrauliske væske system, som normalt anvendes til regulering af hydraulisk væske flow mellem hydraulisk pumpe og hydrauliske aktuator eller andre hydrauliske enhed i hydrauliske system. Der er mange kanaler inde i den hydrauliske manifold for at styre hydraulisk tryk, flowhastighed mellem hydrauliske enhed til at opfylde kravene til design af hydrauliske pumpe og ventiler.

Finotek hydrauliske manifold fås med eller uden ventil, konsolidere og optimeret kontrolfunktionen hydraulisk af hver aktuatorer, råvarerne er ofte fremstillet i aluminium og stål til forskellige hydrauliske tryk krav.

Specifikationer af hydrauliske manifold:

Max. operation pres: hydraulisk manifold i aluminium materialer til hydrauliske 21Mpa(210bar), hydrauliske manifold i stål eller støbejern materialer til hydraulisk pres på 350Mpa(350bar) eller derover
Max. strømningshastigheden: fra 0 til 800ml/min.
Ventil tilgængelige: For hydrauliske modulære ventil, hydraulisk patron vavle
Ventil arbejdstemperatur:-22 ° F til 250 ° F (-30 ° C til 120 ° C)
Magnetventil spændingsområde: spænding tolerance fra 90% 110%.
Medium: Mineralsk baserede væsker bedre

Undersøgelse