Retningsbestemt kontrolventil

Retningsbestemt kontrolventil
Produktdetaljer

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co, Ltd er en af de førende Kina retningsbestemt kontrol ventil producenter og leverandører i Kina, velkommen til køb eller engros tilpassede bulk retningsbestemt kontrolventil fra vores fabrik.

Retningsbestemt kontrolventil er hydraulisk retningsbestemt operation kontrol magnetventil, ventil spool er holdt i centreret af foråret, det forbliver centreret holdning og at holde nogle porte blokeret eller forbundet med pr forskellige ventil funktion krav. Ventil spole retningsbestemt kontrolventil er at skifte til en eller to position for at styre cylinder for at udvide eller trække, returnerer retning kontrol vavle spole tilbage til sin oprindelige position mens strømmen er slukket på magnetventilen.

Finotek vi række retningsbestemt kontrolventil er våde-magnetventil drives, højtryk betjenes med 4-vejs 2 eller 3 holdning, alle af ventil spoler holder de nøjagtige dimensioner for at opnå udskiftelige af forskellige spool funktioner, vores retningsbestemt kontrolventil er enten god til nyt hydraulisk maskine udstyr eller for engros i markedet.

Specifikationer for retningsbestemt kontrolventil:

Magt: af hydraulikolie

Mærke: Finotek eller OEM

Max. Operation Pressure(T): 21Mpa

Max. Driftsomkostninger Pressure(P,A,B): 31.5Mpa

Max. Strømningshastigheden: WE6: 60L/min. ~ WE10: 120L/min.

Media temperatur: -30 til +80 (° C) for NBR O-ringe

Tilgængelige spænding: C:12V, 24V; AC:110V, 220V

Spænding Tolerance: + 10% -15%

Skifte frekvens: DC:15000Times / h; AC:7200Times / h

Olie Medium: mineralsk olie pr DIN51 524, VDMA 24 568 eller rapsolie, viskositet 10-400 CST

Anbefalede Medium filtrering: ISO 4406 Standard, renlighed klasse: 20/18/15


Undersøgelse