All-hydrauliske station for service i Asien

Beijing alle-filtrering udvikling virksomheden blev grundlagt i 1994, ligger i Beijing Zhongguancun science og Technology Park Park Golden Bridge teknologibranchen base, har en klasse 100.000 clean room på 3000 kvadratmeter og et laboratorium. Og i 1999 af Storbritannien NQA af ISO9001 quality system certificering. Beijing alle-fluid dynamics laboratorium efter års samarbejde med Kina universitetet for minedrift, polypropylen lange fibre filtermaterialer blev udviklet for at udfylde hullerne i det indenlandske høj præcision filtrering materiale.

Mere end 10 år af importerede mærker af filtre, filter, filter, filter tanke, olie og andre produkter af systemet blev erstattet med liv, bruge effekter nåede spidsen for lignende produkter i verden. Skyl filteret og skylle enhed, udviklet af olie forurening niveau påvisning apparat, aerodynamiske omvendt aircondition filtre, nye filtre har adgang til de nationale patenter.

Beijing all-China sammenslutning af udstyr management af væske forurening styreenheden teknologi Center (FPCCH) støtte, centret til at udvikle og fremme avancerede forurening kontrol teknologier og koncepter for væsker, sporing tilbage til præcis proceskontrol, forvaltning, industriel teknologi uforudsigelig tilstandstjenesten som mål, at yderligere højne niveauet for vedligeholdelse af udstyr, sat op til at fortsætte med at fremme modernisering af udstyr management og specialiserede processer. Baosteel industri inspektion selskab blev midt i det centrale laboratorium. Og blev afholdt i Shanghai i juni 2010 årlige møde i den nationale forureningsbegrænsende teknologi af væske, har været landets store stålværker og godkendt enstemmigt af akademiske ledere og teknikere i marken, Center inden for fluid forurening kontrolstrategi og omfattende løsninger til at blive hyldet af deltagerne, og December 2010, først i Asiens største hydrauliske station NHI 360 systemer forvaltning gennemførelse.