Hydraulisk kontrol ventil Dimensioneringsguide

Specifikation af hydraulisk kontrol ventiler, den maksimale systemtryk og baseret på den faktiske flow gennem ventilen og overvejer ventil kontrol ydeevne, stabilitet og port størrelse, dimensioner, installation, tilslutning, drift, osv., Vælg fra vareprøver eller butik. Støtte alle former for hydraulisk kontrolventiler i de hydrauliske system betragtninger er som følger:

1, den faktiske strøm af hydraulisk reguleringsventil

Den faktiske strøm af hydraulisk ventil tilknyttet kredsløb af serie og parallel: Strømningen omkring banen i serie og parallelt flow svarende til strømmen af olie og olie. Derudover for enkelt stang hydraulisk cylinder system bør være opmærksomme på stemplet ud og tilbagetrukken Hvornår tilbagevenden olie flow: chokeren Rod-fri tilbage ind i olie og den udvidede Rod tilbagevenden olie flow ratio, svarende til forholdet mellem to område.

2 Tryk rating og nominelle flow, hydraulisk ventil

Hydraulisk kontrol ventil pres rating og nominelle flow bør lukke i stedet for ved hjælp af tryk og flow. For systemer med høj pålidelighed krav, bør ventil pres bedømmelse være højere end trykket mere. Hvis nominelle tryk og flow er mindre end tryk og flow, forårsaget af hydrauliske fastspænding af ventiler og hydrauliske power og forringer kvaliteten af arbejdet; sekventering ventil og pres bør reduktionsventil i det system, som bruger strømmen ikke være meget mindre end den nominelle flow, ellers vibrationer eller andre ustabilitet. Flow ventil, bør være opmærksom på den minimale flow.