Hydrauliske håndpumper En enkel og bekvem hydraulisk strømkilde

Hydraulisk håndpumpe som en simpel og bekvem hydraulisk kraftkilde er meget udbredt inden for skibsbygningsindustrien, kulminedemaskiner, petrokemiske, metallurgiske, kraft- og tunge maskiner og andre områder. Og dens lille størrelse, let vægt, nem at bære, sikkerhed og andre fordele ved de fleste brugere at acceptere.

Hydraulisk håndpumpe arbejdstryk på 100 ~ 300MPa; indbygget trykaflastningsventil, for at undgå overbelastning af tryk, har pumpen også en sikkerhedsaflastningsventil; to flow design, en lavtryksforskydning på 33CC, to højtryksforskydninger For 1.6CC; for at opnå konstante strømforhold, lavtryk stor strøm af olie, højt tryk og lille strøm af olie, hvilket sparer tid og forbedrer effektiviteten. Dimensioner 585 * 120 * 170 mm, med en samlet vægt på ca. 11 kg. Brugen af denne pumpe er fleksibel og fleksibel, arbejdsstyrken er lav, holdbar, den ideelle hydrauliske kraftkilde med ultrahøjt tryk.

Anvendelsesområde

1. Kraft-, jernbane-, rednings-, bygge- og anlægsvirksomheder i felten drift, til fræseren, hydraulisk klemme, stansemaskiner og andre byggemaskiner til at levere strøm,

2. Rørbeslag, slanger, ventiler, trykbeholdere, cylindre mv. Giver statiske og sprøjtestest,

3. Aerospace tilbehør efter vedligeholdelse af statisk, dynamisk test sikkerhedsventil kalibrering,

4. Ventil- og brøndhovedanordning Vandboblingstest,

5. Lufttryksregulator detektion,

6. Automotive bremsesystem testning,

7. Kommunikationskabel oppusteligt udstyr.