Hydrauliske håndpumper Reparations gearpumpe

Hurtig reparation af tandhjulspumpen i manuel hydraulikpumpe SY Gearpumpe bruges ofte i hydraulikpumpe til landbrugsmaskiner. Gearpumpen bruges i en periode, dens ydeevne vil falde, undersøgelsen viser, at hovedformen for manuel hydraulisk pumpe skade er ærmet, pumpe skallet og gear jævnt slid og ridser, ensartet slid er generelt i 0. Mellem 02 -0,50mm, klodsdybden er generelt mellem 0,05-0,50mm. På grund af begrænsningen i landbruget er det akut at reparere det kort tid efter skaderne og skal overveje to pumpes to levetid efter vedligeholdelse og brugen af vedligeholdelsesomkostninger og vedligeholdelsesarbejde. Dette papir introducerer teknikken for bue-sprøjtning og klæber i den hurtige reparationsmetode.

Coating teknologi i de sidste 20 år i materialer, udstyr og applikationsudvikling er meget hurtig, dens arbejdsprincip er de to, der skal sprøjtes ledningen til at være smelteelektroden ved hjælp af den elektriske motor med variabel hastighedsdrev, i sprækker sløret skæringspunktet frembringer kortslutningen for at få buen til at smelte ved komprimeret luftforstøvning i partiklen og højhastighedssprøjtningen til den forbehandlede arbejdsflade. Det er en sprøjtemetode med høj effektivitet, høj limstyrke og god belægningskvalitet, hvilket har fordelene ved høj energiforbrug, lave omkostninger ved investering og brug af udstyr, simpelt udstyr, bekvem og fleksibel drift, bekvem byggeri og sikkerhed på stedet.

Den ensartede slid og ridser af det indre hul, ærmernes ydre cirkel, gearaksel og pumpehul i ærmet er i 0,02-0,20 mm. Det anbefales at vedtage høj hårdhed, stærk vedhæftning med dele og god slidstyrke af buesprøjtningen reparationsproces. Arc Spraying: forbehandling af arbejdsfladen → forvarmning → sprøjtning af bundbunden → sprøjtning af arbejdslag → afkøling → coatingbehandling.