Hydraulisk ventil er en form for pres olie Operation Automation Element

Hydraulisk ventil er en form for pres olie operation automation element, det er kontrolleret af presset olie af ventil, som regel med magnetventil ventil kombination, kan bruges til langdistance kontrol af vandkraft station olie, gas, vand pipe system. Ofte anvendes til fastspænding, kontrol, smøring og andre olie kredsløb. Hydraulisk ventil der er direkte og pilot type division, brugen af piloten. Funktion af hydrauliske Ventilen bruges primært til at reducere og stabilisere olie presset af en filial i det system, som ofte anvendes til fastspænding, kontrollerende, smørende osv. Det har den direkte type, typen forløberen, superposition type cent. En komponent, der benyttes i hydrauliske væske til at styre strømmen og retningen af et flydende pres ﹑. Kontrol pres kaldes kontrol trykventil, kontrolflow kaldes flow kontrolventil, kontrol ﹑ pauser og flowretning kaldes retningsbestemt kontrolventil.

Af funktionelle kategori: flow ventil (gashåndtag ventil, speed control valve, shunt ventil, sæt flow ventil, shunt sæt flow ventil), trykventilen (overløb ventil, dekompression ventil, sekventiel ventil, tømning ventil), retningsbestemt ventil (magnetventil retningsbestemt ventil, manuel tilbageførsel ventil, ventil, hydraulisk ventil)

Hydraulisk ventil i brug, kan effektivt bruge kontrol ventil kerne og gashåndtag området mellem ventilhuset og udstyr, hydraulisk ventil produceret af den lokale modstand konvektion effektivt justere, så kontrol af den hydrauliske ventil aktuator hastighed. Men efter justering af gashåndtaget blænde område af hydraulisk ventil, kan det effektivt ændre belastning pres, og bevæger sig hastigheden af aktuatoren, som ikke kræves af motion ensartethed er dybest set holdt stabil, og ved at ændre de lo annonce pres, kan det holde indsugnings- og udstødningsporte pres forskel af gashåndtag ventil som den faste værdi.