Hydrauliske ventiler Materiale inventar af ventilhus

På nuværende tidspunkt er de fleste af de hydrauliske ventilvarianter duktilt jern som hovedventilens kropsmateriale.

Materialet i hoveddelen af ventilkroppen på hydraulikventilen skal først tages i betragtning med de fysiske egenskaber (temperatur, tryk) og kemiske egenskaber (ætsning) af arbejdsmediet.

Samtidig skal vi også forstå renhed af mediet (der er ingen faste partikler). Derudover henvises til de relevante bestemmelser og krav i staten og brugssektoren.

Hydraulisk ventil kropsmateriale, en bred vifte, der finder anvendelse på en række forskellige arbejdsforhold. De almindeligt anvendte skalmaterialer, interne materialer og tætningsoverfladematerialer er beskrevet nedenfor.

Hydraulisk ventilhus almindeligt anvendt materiale

1. Jern

Grå jernventil bruges i forskellige industriområder til sin lave pris og bred anvendelse. De anvendes almindeligvis i tilfælde af vand, damp, olie og gas og anvendes meget i kemikalier, trykning og farvning, olie, tekstil og mange andre industriprodukter, der har ringe eller ingen indflydelse på jernforurening.

Velegnet til arbejdstemperatur mellem -15 ~ 200 ° C, nominelt tryk pn <1.6mpa lavtryks="" hydraulisk="">

2. Sorthærdet formbart støbejern

Velegnet til arbejdstemperatur mellem -15 ~ 300 ° C, nominelt tryk p2,5MPa medium og lavtryks hydraulisk ventilhus. Anvendeligt medium til vand, havvand, gas, ammoniak og så videre.

3. Jern

Duktilt jern er en slags støbejern, dette støbejern, pellet eller sfærisk grafit erstatter flakgrafit i gråjern. Denne ændring i metalets indre struktur gør dets mekaniske egenskaber bedre end for almindeligt grå støbejern og beskadiger ikke andre egenskaber. Derfor er det hydrauliske ventilhus fremstillet af duktilt jern mere tryk end det hydrauliske ventilhus fremstillet af gråjern. Velegnet til arbejdstemperatur mellem -30 ~ 350 ° C, nominelt tryk pn <4.0mpa medium="" og="" lavtryks="" hydraulisk="">

Anvendeligt medium til vand, havvand, damp, luft, gas, olie og så videre.

4. Carbon

(WCA, WCB, WCC) i starten var udviklingen af støbt stål til at rumme dem, der ud over støbejernsventiler og bronzeventilens kapaciteter af produktionsbehov. På grund af kulstålventilens gode udførelse og modstandsstyrken af spændingen forårsaget af termisk ekspansion, slagbelastningen og rørledningens deformation er anvendelsesområdet imidlertid forstørret, hvilket normalt indbefatter støbejerns arbejdstilstand ventil og bronze hydraulisk ventil krop.

Velegnet til arbejdstemperatur i mellem- og højtryks hydraulikventilhus mellem -29 ~ 425 ° C. Blandt dem 16Mn, 30Mn temperatur er -40 ~ 400 ℃, der almindeligvis bruges til at erstatte ASTM A105. Det anvendelige medium er mættet damp og overophedet damp. Høj temperatur og lav temperatur olie, flydende gas, trykluft, vand, gas og så videre.

5. Lavtemperatur kulstofstål

(LCB) Lavtemperatur kulstofstål og lavt nikkel legeret stål kan anvendes til temperaturer under nul, men ikke udvidet til dybe kolde områder. Den hydrauliske ventil krop lavet af disse materialer er egnet til følgende medier, såsom havvand, kuldioxid, acetylen, propylen og ethylen.

Velegnet til driftstemperatur i -46 ~ 345 ℃ mellem lavtemperatur hydraulisk ventilventilhus.

6. Stål

Hydrauliske ventiler (WC6, WC9) Lavlegerede stål, såsom carbon molybdænstål og CR-Mo Steel, kan anvendes på en bred vifte af arbejdsmedier, herunder mættet og overophedet damp, kold og varm olie, gas og luft. Kulstofstålventilens driftstemperatur kan anvendes til 500 ℃, lavlegerede stålventiler til rådighed til 600 ℃ eller mere. Ved forhøjede temperaturer er de mekaniske egenskaber af lavlegerede stål højere end kulstålstål.

Høj temperatur højtryks hydraulisk ventil krop, der er egnet til arbejdstemperatur mellem -29 ~ 595 ℃ og ikke-ætsende medium; C5, C12 er egnet til høj temperatur højtryks hydraulisk ventil krop af ætsende medium mellem -29 ~ 650 ° C og driftstemperatur.

7. Austenitisk rustfrit stål

Austenitisk rustfrit stål indeholder ca. 18% chrom og 8% nikkel. 18-8 austenitisk rustfrit stål bruges ofte som hydraulisk ventilhus og motorhjelmemateriale under høje og lave temperaturer og stærke korrosionsforhold. Tilføjelse af molybdæn til 18-8 rustfrit stålmatrix og lidt forøgelse af indholdet af nikkel kan væsentligt øge dets korrosionsbestandighed. Hydraulisk ventilhus fremstillet af denne type stål kan anvendes i vid udstrækning i kemisk industri, såsom transport af eddikesyre, salpetersyre, alkali, blegemiddel, mad, juice, kulsyre, garvevæske og mange andre kemiske produkter.

For at anvende det høje temperaturområde ændrer du materialets sammensætning yderligere, i dette rustfrit stål for at tilføje niobium, er kendt som 18-10-NB, temperaturen kan bruges til 800 ℃.

Austenitiske rustfrit stål anvendes normalt ved meget lave temperaturer og bliver ikke sprøde, så det hydrauliske ventilhus af dette materiale (såsom 18-8 og 18-10-3MO) er egnet til arbejde ved lave temperaturer. For eksempel transport af flydende gasser, såsom naturgas, biogas, ilt og nitrogen.

Den hydrauliske ventil krop er egnet til det ætsende medium mellem -196 ~ 600 ° C og arbejdstemperatur. Austenitisk rustfrit stål er også ideelt til kryogen hydraulisk ventilkropsmateriale.

8. Monellegering

'Monel' er en høj nikkel-kobberlegering med god korrosionsbestandighed. Dette materiale bruges ofte til transport af alkali, saltopløsning, mad og mange gasfrie syrehydrauliske ventilkroppe, især svovlsyre og flussyre. 'Monel' legeringer er ideelle til damp, havvand og havmiljøer. Det er hovedsageligt egnet til den hydrauliske ventilkrop indeholdende fluorchloratmedium.

9. Ha Legering

Hovedsageligt anvendelig for fortyndet svovlsyre og andet stærkt ætsende medium hydraulisk ventilhus.

(1) 'Ha' legering b

Legeringen indeholder 60% nikkel, 30% molybdæn og 5% jern. Det er særligt modstandsdygtig over for den stærke korrosion af uorganiske syrer, 'ha' legering 'B' til forskellige koncentrationer af saltsyre kan anvendes til kogepunktets temperatur, og for svovlsyre kan i de mest ætsende koncentrationer anvendes til 70 ° C . Til fosforsyre kan den anvendes under forskellige forhold, og 'ha' legering 'B' er også egnet til ammoniumchlorid, zinkchlorid, aluminiumsulfat og ammoniumsulfat.

I en oxiderende atmosfære kan 'ha' legering 'B' anvendes til ca. 800 ° C, og i en reduktionsatmosfære kan temperaturen være højere.

(2) 'Ha' legering C

Denne legering er en nikkelbaseret legering indeholdende 15% chrom og 17% molybdæn. I både oxidations- og reduktionsatmosfærer kan den bruges til 1100 ℃. Den har god korrosionsbestandighed over for saltsyre, svovlsyre og fosforsyre. Og i mange tilfælde kan den også bruges til salpetersyre.

'Ha' legering 'C' har stærk korrosionsbestandighed over for chlorider, chlorider, sulfider, oxiderende salte og mange andre ætsende medier. Det er også særligt egnet til halogenlignende medier, såsom flussyre.

$ Nummer. Titanium

Hovedsagelig gældende for alle former for stærkt ætsende medium hydraulisk ventilhus.

$ Nummer. Støbt kobberlegering

Industriel hydraulisk ventil Krop Mange er lavet af ikke-jernholdige materialer, hovedsagelig bronze og messing. Andelen af kobber, tin, bly og zink i bronzelegeringen, der fremstiller ventilkroppen på hydraulikventilen, er normalt 85: 5: 5: 5 eller 87: 7: 3: 3. Hvis der kræves zinkfri bronze, skal det forklares. Den fysiske styrke, strukturelle stabilitet og korrosionsbestandighed i bronze gør den særlig egnet til industriel produktion. Industriel Bronze hydraulisk ventil kropsdiameter op til 100 mm.

Bronsventiler anvendes almindeligvis ved relativt moderate temperaturer, med nogle bronzeegenskaber til rådighed til omkring 280 ℃. I den lave temperatur har de fleste kobberlegeringer egenskaber ved at være sprøde ved meget lave temperaturer, hvilket gør bronzen meget udbredt under lave temperaturforhold, såsom flydende ilt og flydende nitrogen, hvis temperatur er under 180 ° C.

$ Nummer. Nr. 20 Legering

I almindeligt rustfrit stål er ikke kompetent til meget strenge omstændigheder, den mest interesserede i en klasse af stål er høj legeret rustfrit stål. Måske er den mest almindelige type legeret stål nr. 20.. Den indeholder 29% nikkel, 20% chrom, plus molybdæn og kobber. Denne legering har stærk modstand mod forskellige temperaturer og koncentrationer af svovlsyre. Derudover kan den i de fleste tilfælde også anvendes i fosforsyre og eddikesyre medier, især i tilfælde, hvor der er klorider og andre urenheder.

$ Nummer. Tovejs rustfrit stål

Udviklingen tendens i tovejs rustfrit stål (ferrit struktur eller austenit struktur). Dette stål indeholder 20% eller mere chrom og 5% nikkel, såvel som en vis mængde molybdæn, styrken og hardheden af disse legeringer end almindeligt austenitisk rustfrit stål og i svovlsyre og phosphorsyre under meget dårlige forhold, evnen At modstå lokal korrosion er meget stærk.

Det anvendes hovedsageligt til hydraulikventilens krop af arbejdstemperaturen mellem -273 ~ 200 ℃ iltrør og havvandsledning.

$ Nummer. Plastik, Keramik

Begge disse materialer er ikke-metalliske. Ikke-metallisk materiale hydraulisk ventil krops største karakteristiske er korrosionsbestandigheden er stærk, selv metalhydraulikventilhuset har ikke den fordel. Generelt gælder det nominelle tryk pn1.6MPa, arbejdstemperaturen er ikke mere end 60 ℃ ætsende medium, ikke-giftig plast hydraulisk ventil krop gælder også i vandforsyningsindustrien. Plastic, keramisk hydraulisk ventil krop generelt kan ikke bruges som en hydraulisk ventil krop materiale, behovet for stål materiale skelet, foret med plastik, keramik.