Metode til at eliminere almindelige problemer med håndhydraulisk pumpe

Metode til eliminering af almindelige problemer med håndhydraulisk pumpe

Håndhydrauliske pumpeproducenter fortæller os, at de er mere nyttige til at reparere dem. Vi skal først finde fejlfaktorernes udstyr. For eksempel bør vi straks kontrollere bomcylinderens interne lækagesituation. Den enkleste måde er at hæve bommen for at se om det ikke er en betydelig fri reduktion. Hvis dråbet er signifikant, skal du åbne cylinderen for at se forseglingen, hvis slidet skal udskiftes. Kontroller også betjeningsventilen. Rengør hovedsageligt sikkerhedsventilen for at se om spolen ikke er slidt, som f.eks. Slitage skal udskiftes. Hvis der ikke er nogen ændring efter sikkerhedsventilens indretning, skal du kontrollere driftsspjældets slitageforbrug, tomrummets grænse er normalt 0,06 mm. Slidstærkt bør udskiftes. Mål hydraulikpumpens tryk. Hvis trykket på håndhydraulikpumpen er lavt, skal du justere, trykket er stadig ikke oppe, og derefter afklare håndhydraulikpumpen alvorlig slitage.

Først skal du reparere håndhydraulikpumpe fra følgende punkter for at finde fejlfaktorer og for at forbedre systemet:

1, se bomcylinderen af den interne lækagesituation. Den enkleste måde er at hæve bommen for at se om det ikke er en betydelig fri reduktion.

2, hvis dråbet er signifikant, skal du åbne cylinderen for at se forseglingen, hvis slidet skal udskiftes.

3, se betjeningsventilen. Rengør hovedsageligt sikkerhedsventilen for at se om spolen ikke er slidt, som f.eks. Slitage skal udskiftes.

4, hvis der ikke er nogen ændring efter sikkerhedsventil enhed, og derefter kontrollere driftsventil spole slid situation, er tomrumsgrænsen sædvanligvis brugt 0,06mm, slidstærk bør erstattes.

5, måle hydraulikpumpens tryk. Hvis trykket på håndhydraulikpumpen er lavt, skal du justere, trykket er stadig ikke oppe, og derefter afklare håndhydraulikpumpen alvorlig slitage.

Hånd Hydraulic Pump fælles problemer med rengøringsmetoder?

(1) Øg eller udskift olien, der opfylder den krævede klasse efter sæsonen til det angivne olieniveau. Fjern fremmedlegemet i slangen, stram bolt eller møtrik på leddet;

(2) udskift den ældende eller beskadigede skeletolieforsegling eller "O" formet tætningsring;

(3) udskift slid på tandhjulspumpe eller pumpehylster, slid lidt i det flade ansigt, når den flade slibning er flad. (Den normale værdi er lavere end 2,5 ~ 2,6 mm), såsom ultra-dårlig, når ærmet skal være forsynet med 0,1 ~ 0,2 mm kobber for at kompensere. Håndhydraulisk pumpe Apparatet skal indstilles i bagakslen på lasten.

(4) Afløbsfilm og tætningsring er nødvendig for at installere i oliekammeret, to sæt huller for at opretholde balancen. Aflæsning af arktætningsring skal have en forspænding på 0,5 mm;

(5) styreledningselasticitet bør kunne sammenføje på den øvre og nedre akselhylster til det drejede gears drejningsretning for at ændre et lille synspunkt, således at hoved- og drevet gear to sæt ærmer tæt på forarbejdningen plan;

(6) Aflæsningsstikket på bøsningen er nødvendigt for at blive monteret på siden af lavtrykskammeret for at eliminere forekomsten af skadeligt dødvolumen, når gearet er i indgreb