Tætningselementet af hydraulikventilen er en god eller dårlig faktor

Tætningselementet på hydraulikventilen er en god eller dårlig faktor

Hydraulikventilen er faktisk hydraulisk transmission, der bruges til at styre væsketryk, strømning og retning af komponenterne. Skader på hydraulikventilens tætningselement er et almindeligt fænomen, hovedfaktoren er urenhederne i arbejdsfluidet. Disse urenheder formales mellem tætningselementerne for at forårsage lækage af ventilen. Derfor har udenlandske lande foreslået det tilsvarende niveau af hydrauliske komponenter, skal anvendes med den korrekte nøjagtighed af filteret. De tænker 5um pumpepakning komponenter, hvis filterets nøjagtighed på 3 / um af filteret, hydraulik ventilens levetid kan forbedres med 10um 10 gange.

= Brugen af hydraulikventilens ydeevne og ventilens levetid for de foreslåede højere krav. I øjeblikket måles ventilens levetid ved den totale strømningshastighed af emulsionen, som passerer gennem testventilen, og antallet af ventilåbninger og lukketider under betingelserne for et filter med et 120 mesh og et magnetfilter. Men faktisk indendørs type test og de faktiske resultater af den faktiske forskel mellem den store. Nu mange lande i form af eksperimentelle, øgede krav til forurening, nogle i emulsionen ind i det passende kul, og nogle tilføjer mekaniske urenheder.

Med henblik herpå er behovet for brug af ny forureningsevne, der er egnet til underjordiske arbejdsvilkår for tætningselementet, en livsvigtig levetid, der ikke kun sparer omkostningerne ved vedligeholdelse og forbedrer kundens produktivitet.